Tenu TCN naar 1 kleurstelling voor dames en heren.


Het wegseizoen is nog maar een paar weken onderweg en helaas zijn we al geconfronteerd met de eerste valpartijen. Gelukkig zonder al te erg persoonlijk letsel (een paar schaafwonden en blauwe plekken).
De kleding is er vaak slechter aan toe en de eerste bestellingen voor vervangende kleding komen al bij het bestuur binnen. Het punt voor het plaatsen van een nieuwe voorraad bij onze leverancier komt dan ook snel dichterbij.

Het voeren van 2 verschillende kleurstellingen (roze en rood) voor onze tenues wordt echter te kostbaar.
Tijdens de laatse bestuursvergadering hebben we dan ook moeten besluiten voor de nabestellingen over te gaan op 1 kleurstelling en is er unaniem gekozen voor het roze-zwarte tenue. We hebben hier het afgelopen jaar zoveel positieve reacties op ontvangen en ons als club hiermee duidelijk onderscheiden van andere verenigingen in de regio. Het rood-zwarte tenue zal worden uitgefaseerd en leverbaar zijn zolang de voorraad strekt. Om te voorkomen dat je straks met roze shirt en rode broek rijdt, kun je in dat geval een roze broek aanschaffen met een korting van 50%. Doorrekening heeft uitgewezen dat zelfs dan het kostenplaatje over de komende jaren voordeliger uitvalt.
Voor de laatste rood-zwarte tenues moet je je zo snel mogelijk melden bij Albert, want op is op.
Tot slot wenst het bestuur van TCN jullie vele veilige kilometers.