Sponsoren en kledingcommissie bedankt!

Afgelopen zaterdag was het ondanks de eerder gevallen sneeuw en kou toch een prachtige zonnige dag en een mooi moment om in nieuw clubtenue een bezoek te brengen aan onze kledingsponsoren.

De route werd nog snel aangepast en sneeuwvrij verklaard en 50 fietsers verzamelden zich in de nieuwe clubkleding aan de Punthorst. In rustig tempo werd een ronde gefietst door Nieuwleusen en Rouveen om zo een bezoek te brengen aan alle vijf kledingsponsoren: Albert Heijn De Groot, Oliehandel Klaas Oosterveen, Aannemingsbedrijf Heetebrij, Lindenholz Schaatsen, Skeelers, Fietsen en Tibben Wonen.

Albert overhandigde de sponsoren het nieuwe tenue en onder applaus werden ze bedankt! Op de laatste stop bij Tibben Wonen werden we door Arvid en Chantal nog goed verzorgd met een drankje en hapje en daarna werd de route vervolgd voor een laatste drankje bij Proeflokaal Zuid. We kunnen terugkijken op een geslaagde sponsorrit. Naast een bedankje voor de sponsoren is ook een bedankje voor Albert, Arjan, Dick, Easger, Trijntje en Trudy van de kledingcommissie op zijn plaats. Er is veel werk verzet met een mooi resultaat, dank!