Sallandse Heuvelentocht groot succes


Zaterdag 31 augustus was het weer zover, onze jaarlijkse Sallandse Heuvelentocht. Vanaf 7.30 uur kon er gestart worden bij het Witte Peerd. De deelnemers konden zich inschrijven op drie afstanden (50, 80 en 120 km) waarbij er over landelijke weggetjes en gefietst werd door het mooie Salland.

De tochten zijn geschikt voor de (electrische) toerfiets en racefiets en uiteraard voor jong en oud. Ook de Union retro tocht is goed bezocht. Deelnemers fietsten geheel in stijl gezamenlijk de 50 km toertocht na een bezoek aan de Uniontentoonstelling bij het Palthehof.
Onze toertocht staat landelijk goed aangeschreven met name vanwege de mooie routes en het feit dat de tocht met zorg wordt uitgepijld. Dat leidt tot deelname uit het hele land. Van Dokkum, Den Haag tot Sittard. Uiteraard komen er ook veel leden en fietsers uit onze eigen regio op af.
Bijna 400 deelnemers hebben genoten van het prachtige weer en van de Sallandse Heuvelrug. Er hing een gezellige zomerse sfeer op het terras van het Witte Peerd.