sallandse heuvelentocht 2024

Doe mee aan de Sallandse Heuvelentocht van Toerclub Nieuwleusen: Een Onvergetelijke Fietsbelevenis!

Of je nu een gepassioneerde toerfietser bent die geniet van ontspannen ritten of een avontuurlijke kilometervreter die op zoek is naar een uitdagende ervaring, onze tocht biedt voor elk wat wils. Met afstanden van 50 km voor de toerfietser tot 80, 120 en zelfs 160 km voor degenen die klaar zijn om hun grenzen te verleggen, is er een route die perfect aansluit bij jouw niveau en ambities.

Ontdek de natuurlijke pracht en praal van de Sallandse Heuvelrug terwijl je peddelt langs glooiende heuvels, uitgestrekte bossen en schilderachtige dorpjes. Laat je betoveren door de rustgevende rust van het platteland en geniet van adembenemende vergezichten die je alleen hier kunt vinden.

Keuze uit Vier Uitdagende Routes:

  • 50 km (dikke banden): Ontdek de prachtige natuur in de omgeving van Nieuwleuseng op een rustige, maar toch uitdagende tocht. Ideaal voor gezinnen en recreatieve fietsers. Deze route is volledig uitgepijld.
  • 80 km: Een perfecte mix van inspanning en ontspanning. Geniet van de glooiende heuvels en adembenemende uitzichten. Deze route is volledig uitgepijld.
  • 120 km: Voor de doorgewinterde fietser die niet terugdeinst voor een flinke uitdaging. Deze route brengt u langs de mooiste en meest uitdagende stukken van de regio. Beschikbaar via GPX na voorinschrijving
  • 160 km: De ultieme test voor de fanatieke racefietser. Bereid u voor op een epische rit vol beklimmingen, snelle afdalingen en onvergetelijke vergezichten. Beschikbaar via GPX na voorinschrijving

Waarom Deelnemen aan de Sallandse Heuvelentocht?

  • Adembenemende Landschappen: Fiets door de schilderachtige omgeving van de Sallandse Heuvelrug, met zijn bossen, heidevelden en vergezichten.
  • Perfect Uitgezette Routes: Geniet van goed gemarkeerde en veilige routes (50 km en 80 km) of volg de uitdagende GPX-routes (120 km en 160 km) voor een ultieme fietservaring.

Praktische Informatie:

  • Datum: 31 augustus 2024
  • Startlocatie: Partycentrum Het Witte Peerd, Westeind 5, 7711 CH Nieuwleusen

Zet uw helm op, pomp uw banden op en bereid u voor op een mooie fietstocht door het hart van Salland. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij de Sallandse Heuvelentocht!

Meld u nu aan en fiets mee in een van de mooiste fietstochten van Nederland!

Wil je meteen van start gaan? schrijf je dan in via: https://www.fietssport.nl/ voor een snelle afhandeling.

Inschrijven ter plaatse is natuurlijk ook mogelijk!