Lid worden

Een lidmaatschap van de Toerclub Nieuwleusen kent vele voordelen. Niet alleen voor fietsers die het leuk vinden in een groep te fietsen op de racefiets of op de ATB of speciaal en uitsluitend met dames op de racefiets, maar ook voor diegenen die er liever alleen op uittrekken.
Voordelen zijn:

  • Recht op deelname aan clubritten en andere evenementen van Toerclub Nieuwleusen.
  • Recht op korting op kosten van deelname aan fietstochten op de weg en ATB tochten die georganiseerd worden door verenigingen die aangesloten zijn bij de NTFU.
  • Elke 2 maanden ontvang je het blad Fietssport Magazine, een blad boordevol informatie over fietsen en alles wat daarmee te maken heeft.
  • Middels het lidmaatschap word je een unieke verzekeringsdekking geboden bestaande uit een aansprakelijkheidsverzekering, een fietsverzekering en een ongevallenverzekering. Je kunt ook kiezen voor hulp bij pech in plaats van de verzekering.
  • Als lid ben je verplicht om tijdens de clubritten in het tenue van onze toerclub te fietsen. De toerclub biedt een standaard kledingpakketten aan (bestaande uit een korte mouwen shirt, een lange mouwenshirt, een korte en een lange wielerbroek) met een enorme korting. De overige kledingstukken zoals een windbody, arm- en beenstukken zijn tegen aanschafwaarde verkrijgbaar. Je ontvangt daarnaast een gratis bandana en een paar sokken.

Je bent van harte welkom om een paar keer met ons mee te fietsen voor je besluit om lid te worden. Kijk hiervoor op onze agenda voor de organisatie (startplaats en vertrektijd) van onze georganiseerde tochten. Meld dit ook even bij Albert Nijhuis (zie hieronder) als je in aanmerking wilt komen voor de introducé verzekering. Meer informatie hierover vind je onder fietsverzekering .

Wil je lid worden dan bedraagt de contributie per jaar: Contributie ingaande 1 januari met automatische incasso: € 45,– Contributie tweede gezinslid € 42,50. (1 september – XL lidmaatschap € 67,50) Aanmeldingen kan via het aanmeldingsformulier. Afmeldingen (vóór 1 oktober) en wijzigingen van het lidmaatschap richten aan:

A. Nijhuis
Burgemeester van Sandinckstraat 35,
7711 HW  Nieuwleusen.
of per e-mail