Jubileum-meerdaagse 2017

2017 is het jubileumjaar van TCN. Onze club bestaat dan 40 jaar, en dat gaan we uiteraard vieren. Eén van de hoogtepunten wordt de meerdaagse, van 16 t/m 18 juni. Voor het eerst een gecombineerd evenement voor alle geledingen van de club. We gaan dus met dames en heren op pad en zowel ATB’ers als wegwielrenners!

De commissie Jubileum meerdaagse 2017 heeft na een aantal keren overleg gekozen voor een verblijf in Zuid-Limburg. We willen er graag met vele leden een onvergetelijke meerdaagse van maken, waarbij het uitgangspunt is dat alle leden kunnen deelnemen.

We verblijven in hotel Schaepkens te Valkenburg. Vanaf het hotel zullen we meerdere routes voorbereiden, waarbij voor elk wat wils wordt aangeboden. Deze routes zullen we n.a.v. de opgave verder uitwerken.We vertrekken allen vanuit Nieuwleusen/Rouveen/Staphorst op vrijdagochtend 16 juni. We carpoolen natuurlijk zoveel mogelijk en voor de chauffeurs met auto is er een kilometervergoeding. Om voor iedereen een aantrekkelijke meerdaagse aan te bieden hebben we twee opties in de aanbieding:

Optie 1:
1 overnachting inclusief dinerbuffet vrijdag, ontbijt zaterdag, lunchpakket zaterdag en dinerbuffet zaterdag

Optie 2:
2 overnachtingen inclusief dinerbuffet vrijdag, ontbijt zat/zon, lunchpakket zat/zon en dinerbuffet zaterdag
We hopen op een overweldigende aanmelding. Naar aanleiding van de aanmeldingen gaan we aan de slag met het ontwikkelen van routes voor de vrijdag, zaterdag en zondag. We zorgen niet alleen voor uitdagende routes met flink wat kilometers en hoogtemeters maar ook voor prachtige kortere en vlakkere routes. Iedereen kan mee!

De vrijdagavond wordt er een feestelijk programma georganiseerd ter ere van ons jubileum.

Voor opgave hebben de leden inmiddels een mail ontvangen met alle details. Heb je deze onverhoopt niet ontvangen, geef dat dan z.s.m. door aan info@toerclubnieuwleusen.nl

De commissie jubileummeerdaagse.