Lid worden

Vrijblijvend een paar keer meefietsen?

Heb je zin om lid te worden van Toerclub Nieuwleusen e.o. dan ben je van harte welkom om een aantal keer vrijblijvend mee te fietsen met een clubrit. Check onze agenda voor meer informatie over de vertrektijden en clubritten en mail naar info@toerclubnieuwleusen.nl om je aan te melden om een keer mee te gaan. Geef daarbij aan of je al ervaring hebt met fietsen en zo ja, met welke tempogroep/welke clubrit je graag een keer mee wilt fietsen. Je wordt dan gekoppeld aan iemand die jou opvangt bij jouw eerste clubrit en als je lid wilt worden jou meer vertelt over clubkleding en hoe je lid kunt worden. Ook is aanmelding van belang om in aanmerking te komen voor de introducé verzekering. Meer informatie hierover vind je onder fietsverzekering .

Opstapdagen 2023

In maart/april 2023 worden er een aantal opstapdagen georganiseerd. Datum en tijden volgt nog. Houd daarvoor de website in de gaten. Ben je hierin geïnteresseerd meld je dan ook alvast aan via info@toerclubnieuwleusen.nl Dan houden we je op de hoogte!

Voordelen lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Toerclub Nieuwleusen kent vele voordelen. Uiteraard kun je meefietsen met onze clubritten en activiteiten en krijg je korting op clubkleding. Daarnaast heb je recht op korting op kosten van deelname aan fietstochten op de weg en ATB tochten die georganiseerd worden door verenigingen die aangesloten zijn bij de NTFU. Elke 2 maanden ontvang je het blad Fietssport Magazine, een blad boordevol informatie over fietsen en alles wat daarmee te maken heeft. Verder biedt het lidmaatschap van TCN je een unieke verzekeringsdekking bestaande uit een aansprakelijkheidsverzekering, een fietsverzekering en een ongevallenverzekering. Je kunt ook kiezen voor hulp bij pech in plaats van de verzekering.

Clubkleding

Leden van TCN fietsen de clubritten in tenue. Daarvoor is het nodig om via Bioracer minimaal de volgende clubkleding aan te schaffen:

1.     Shirt korte mouw

2.     Korte racebroek

3.     1 paar sokken

Als lid fietsen we uiteraard graag in onze clubkleding. Het is dus verplicht om tijdens alle clubritten in het tenue van onze Toerclub te fietsen. Bestellen gaat via een Website die regelmatig wordt opengesteld. Je krijgt als lid een voucher van € 100,00 bij de eerste keer dat je clubkleding bestelt.

Vrijwilligerstaken

TCN is een vereniging die draait op vrijwilligers. Van alle leden wordt verwacht dat zij bereid zijn om hulp te bieden bij clubactiviteiten, of lid van een commissie willen zijn of als bestuurslid willen fungeren. Lid worden is niet volledig vrijblijvend en vele handen maken bij de organisatie van een clubactiviteit uiteraard licht werk! Door lid te worden onderstreep je dat ook.

Enthousiast? Meld je aan!
Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier. Welkom! De contributie bedraagt per jaar: Contributie ingaande 1 januari met automatische incasso: € 45,– Contributie tweede gezinslid € 42,50. Meld je je per september aan dan betaal je voor het resterende deel van het jaar en het daaropvolgende jaar € 67,50.

Persoonlijke gegevens wijzigingen

Geef wijzigingen zo snel mogelijk door aan onze penningmeester Albert Nijhuis zodat onze ledenadministratie correct blijft. Dit kun je door de wijziging te mailen naar info@toerclubnieuwleusen.nl

Opzeggen

Jammer!
Wil je opzeggen voor het volgende jaar dan moet dat vóór 1 oktober. Opzeggingen die na 1 oktober worden ontvangen kunnen niet meer verwerkt worden. Dat is geen onwil maar dit is gekoppeld aan de afdracht aan de NTFU die ook plaatsvindt aan het eind van het jaar. Mail je afmelding naar info@toerclubnieuwleusen.nl. Daarnaast staat in ons reglement dat we bij opzegging teruggave van de kledingkosten kunnen vragen als dat binnen drie jaar na ontvangst van de clubvoucher plaatsvindt. Dus houd daar ook rekening mee als je wil opzeggen. Voor vragen daarover kun je terecht bij onze penningmeester. Graag horen wij je reden van opzegging zodat wij wellicht van je opzegging kunnen leren.