Baanwielrennen 26 januari 2018


Schrijf je nu in voor het baanwielrennen op vrijdag 26 januari 2018, 19.00- 21.00 uur.

Deze avond hebben we de wielerbaan in Apeldoorn geheel tot onze beschikking i.s.m. trainers van wielervereniging De Adelaar uit Apeldoorn. Baanfietsen worden ook door hen ter beschikking gesteld. Neem alleen je eigen klikpedalen en fietshelm en wielerhandschoenen mee, de klikpedalen worden ter plekke op de fietsen gemonteerd. Een hele leuke en aparte ervaring om op een baanfiets te rijden en op zo’n schuine wielerbaan al helemaal! Niet alleen voor de racefietsers onder ons maar ook voor de ATB’ers en racefietssters (dames) !!!!

Er zullen die avond twee niveau groepen gevormd worden, een beginners groep voor mensen die nog (bijna) nooit op de baan gereden hebben en een gevorderden groep die al ervaring heeft met baanwielrennen.

Maximaal 35 mensen kunnen meedoen aan deze leuke activiteit, dus geef je snel op, want vol = vol. Opgeven doe je door een mailtje te sturen voor 1 januari, naar hansbrinksma@hotmail.com Vermeld in het mailtje je naam en in welke groep je zou willen plaatsnemen (beginners of gevorderden). Wat betreft vervoer naar en van de wielerbaan, mocht je kunnen rijden op die avond, geef dit dan ook aan, vermeld daarbij ook even het aantal mensen dat je in totaal in de auto kunt hebben.

Ken je nog iemand die ook graag zou willen meedoen, maar geen lid is van TCN, geef deze persoon dan ook op! Mochten we de 35 niet halen, dan kunnen deze personen ook mee. (plaatsing gebeurt op volgorde van inschrijving)

Kosten zijn ongeveer €25,00, afhankelijk van de uiteindelijke bezetting. Afhankelijk van het aantal deelnemers verneem je nog via email hoeveel het uiteindelijk gaat kosten.